Skip to main content

Parkeer- en mobiliteitsexpert (medior)

32 – 40 uur

Voel jij je helemaal thuis in de parkeer- en mobiliteitswereld? Ben je het liefst van A tot Z bij projecten betrokken; vanaf het uitbrengen van offertes tot aan de evaluatie? En ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Lees dan vooral even verder. Want Empaction –  het leukste en meest dynamische adviesbureau van Nederland –  is op zoek naar jou!

Parkeer- en mobiliteitsexpert bij Empaction; gaan wij samen op weg?

De verdichtingsopgave waar gemeenten voor staan, maakt dat steeds meer mensen op eenzelfde aantal vierkante meters moeten wonen en werken. Dan is er ook nog de toenemende fileproblematiek. Parkeerplaatsen worden steeds schaarser. De openbare ruimte heeft behoefte aan vergroening. En we willen óók mobiel blijven. De parkeer- en mobiliteitsmarkt is door steeds complexer wordende vraagstukken en digitalisering meer dan ooit in beweging. Empaction adviseert partijen in de publieke en private sector op dat gebied. Met bijna 20 jaar aan kennis en ervaring op zak, durven wij te stellen dat we niet alleen ondersteunend van aard zijn, maar ook trendsetter binnen onze markt.

Als medior parkeer- en mobiliteitsexpert ontrafel je vraagstukken, weeg je zorgvuldig de tegengestelde belangen en bedenk je duurzame oplossingen om gemeenten, vastgoedontwikkelaars, luchthavens, ziekenhuizen en andere opdrachtgevers verder te helpen. Je krijgt bij ons de kans om zelfstandig projecten te draaien. Of het nou om het uitbrengen van offertes, advisering, projectmanagement, de oplevering of de uiteindelijke evaluatie gaat; jij bent erbij. En jouw collega’s? Die staan natuurlijk altijd klaar om je daar waar nodig te supporten.

Dit zijn wij

Empaction bestaat uit gedreven professionals; vrouwen, mannen, junioren en senioren. Samen werken we aan aansprekende projecten in zowel Nederland als België. Ons kantoor is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Stratum; een prachtige, stijlvolle werkomgeving in hartje Eindhoven.

Samenwerken betekent voor ons ook samen plezier en succes hebben. Onderling, en met onze opdrachtgevers. Want wij zijn ervan overtuigd dat in prettige werkomgevingen de beste prestaties worden behaald. Zo zetten we zelfs de meest uitdagende vraagstukken om in tastbare resultaten.

Dit zoeken we

  • Je hebt een hbo- of wo-studie afgerond.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Je hebt inhoudelijke kennis van het parkeervak en affiniteit met mobiliteit.
  • Je bent graag van voor tot achter bij een project betrokken.
  • Je vindt het interessant om op diverse locaties in Nederland te werken.

Dit bieden we jou

  • Uitdagende parkeer- en mobiliteitsvraagstukken.
  • Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden.
  • Passende arbeidsvoorwaarden.
  • Bevlogen collega’s met hart voor het bedrijf en onze opdrachtgevers.
  • Een open, informele en sterk kennisgedreven bedrijfscultuur.

Solliciteren = bellen!

We houden van een praktische aanpak. Heb je interesse in deze functie? Laat die motivatiebrief dan maar achterwege en neem meteen contact op met Bart van Hussen. Want laten we eerlijk zijn: zo’n spontaan gesprek zegt toch veel meer dan een hoop zorgvuldig gekozen woorden op papier! Bart vertelt je graag meer over de functie. En bij een goede eerste indruk plannen we meteen een kennismakingsgesprek met je in. Je kunt Bart bereiken via 06 50 27 87 74. Tot horens!